Dinsdag 13 juni 2017 was de opening van Burendag in Nieuw Buinen. Koningin Maxima opende de dag door een podium op te komen door een grote oranje deur. Ik werd gevraagd om een achterdoek te ontwerpen in de vorm van een echt oudhollands geveltje. En zo geschiedde!  

Vixen Design voorziet Noorderslag in de Oosterpoort Groningen al geruime tijd van de aankleding. Van 2013 tot 2015 leverde ik mijn bijdrage door mee te werken aan het ontwerp en bijbehorend drukwerk. Ik heb veel DTP werkzaamheden gedaan en heb mij mogen bemoeien met details van het ontwerp. In onderstaande slideshow is een impressie te…Continue Reading “Eurosonic Noorderslag”

Tijdens WinterWelvaart 2015 in Groningen wilde Stichting De Verhalen van Groningen verschillende verhalen visualiseren en vroeg hiervoor Pit Groningen. Zij kwamen met een concept om beeld te geven aan deze verhalen. Dit gebeurde doormiddel van een soort mini-zomergasten. Stichting De Verhalen van Groningen vertelt op een verrassende en laagdrempelige manier verhalen over de cultuur en…Continue Reading “De Verhalen van Groningen”

Eva Weerts was Art Director voor een videoclip voor Gerson Main. Gerson Main won ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’ en wilde een nieuwe videoclip voor zijn nummer ‘Deejay’. Ik assisteerde Eva tijdens de draaidagen als op de set. De videoclip verteld het verhaal van Gerson, die wel uitgaat maar eigenlijk liever met zijn vrienden muziek maakt.

Ieder jaar staat er tijdens de wintermaanden op de Grote Markt in Groningen een ijsbaan. Dit jaar wilde de nieuwe verantwoordelijke groots uitpakken en de ijsbaan een nieuwe plek en uitstraling geven. In voorbereiding op deze plannen ben ik gevraagd om fotorealistische visualisaties te maken van hoe de ijsbaan er uiteindelijk uit zou komen te…Continue Reading “IJsbaan, Groningen”