Tijd voor een nieuwe website! Over de tijd hebben de werkzaamheden van Lumen Lichtletters zich meer toegespitst en dit vraagt om een nieuwe, professioneler uitstraling. De oorspronkelijke website staat beschreven in een eerdere post, hier te bekijken. De nieuwe website is overzichtelijker en geeft in één oogopslag een duidelijk beeld van de mogelijkheden van Lumen. De…Continue Reading “Lumen Lichtletters – Update”

In september 2010 vestigde fysiotherapie Noorderbad zich in het oude zwembad ‘Noorderbad’ in Groningen. Ik was verantwoordelijk voor de complete grafische vormgeving van de praktijk. Zij wist in haar kleurstelling en gebruik van beeld precies dat gevoel op te wekken die wij zochten ondanks dat wij het zelf maar moeilijk onder woorden konden brengen. Robert…Continue Reading “Fysiotherapie Noorderbad”

Ieder jaar staat er tijdens de wintermaanden op de Grote Markt in Groningen een ijsbaan. Dit jaar wilde de nieuwe verantwoordelijke groots uitpakken en de ijsbaan een nieuwe plek en uitstraling geven. In voorbereiding op deze plannen ben ik gevraagd om fotorealistische visualisaties te maken van hoe de ijsbaan er uiteindelijk uit zou komen te…Continue Reading “IJsbaan, Groningen”

In Peize stond een boerderij. Om te voorkomen dat de historische boerderij gesloopt wordt en de grond wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een appartementencomplex besloot Makelaardij van Wieren in Groningen de boerderij te kopen en restaureren. Van Wieren vroeg mij een visualisatie te maken van het eindproduct om een duidelijk beeld te kunnen geven van het afgeronde…Continue Reading “De pol, Peize”