Tijd voor een nieuwe website! Over de tijd hebben de werkzaamheden van Lumen Lichtletters zich meer toegespitst en dit vraagt om een nieuwe, professioneler uitstraling. De oorspronkelijke website staat beschreven in een eerdere post, hier te bekijken. De nieuwe website is overzichtelijker en geeft in één oogopslag een duidelijk beeld van de mogelijkheden van Lumen. De…Continue Reading “Lumen Lichtletters – Update”

Ans van Dijk is therapeute voor kinderen met ontwikkelings-, leer- of gedragsproblemen. De website was echter verouderd en niet langer representatief. Daarnaast werd onvoldoende duidelijk wat de relatief onbekende therapie inhoud en hoe een afspraak bij Ans van Dijk er uit ziet. De website is hier te bekijken.

Rachel Knot is twee jaar geleden gestart met haar onderneming Lumen Lichtletters en is nu al nationaal en internationaal leverancier voor lichtletters. In verschillende formaten verhuurt Lumen lichtletters voor op een bruiloft, festival of evenement. Ook verkoopt Lumen custom made letters in bijvoorbeeld het lettertype van het bijbehorende bedrijf. Ik was verantwoordelijk voor de huisstijl…Continue Reading “Lumen Lichtletters”

In september 2010 vestigde fysiotherapie Noorderbad zich in het oude zwembad ‘Noorderbad’ in Groningen. Ik was verantwoordelijk voor de complete grafische vormgeving van de praktijk. Zij wist in haar kleurstelling en gebruik van beeld precies dat gevoel op te wekken die wij zochten ondanks dat wij het zelf maar moeilijk onder woorden konden brengen. Robert…Continue Reading “Fysiotherapie Noorderbad”